WALLTITE®
De nieuwe isolatienorm

Over WALLTITE®

BASF Polyurethanes behoort tot één van de vooraanstaande ondernemingen op het gebied van  polyurethaan (PUR). Deze dochteronderneming van BASF beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in polyurethaan .  Haar hoofdvestiging in het Duitse Lemförde is het internationale technologische centrum voor BASF Polyurethaan business. Deze dynamische markt- en technische leider in PUR specialiteiten heeft nagenoeg alle polyurethaan producten in haar programma.

Dit is WALLTITE®

WALLTITE® sproeischuim is een gesloten cellig hardschuim. Dit ontstaat door het mengen van twee aanvankelijk vloeibare producten, polyol en isocyanaat. Door het mengen van de componenten ontstaat een reactiemengsel, dat onder vorming van warmte, opschuimt. Aan het eind van de reactie wordt het schuim vast en reageert uit. Meerdere lagen met een spuitpistool gespoten Walltite geven een naadloze thermische bescherming.

WALLTITE® Een schuimisolatiesysteem voor de binnenzijde van daken, de boven- en onderzijde van vloeren en binnen- en buitenzijde van muren.

muren metselwerk componenten

Contact

frogNeem voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier