WALLTITE®
De nieuwe isolatienorm

WALLTITE® De belangrijkste voordelen in één oogopslag

Energiebesparing

WALLTITE® is een snelle, efficiënte isolatieoplossing met aanzienlijk lagere U-waarden dan andere traditionele isolatiematerialen. De thermische geleidbaarheid van WALLTITE® bedraagt 0,025 W/mK.

blijvende-energiebesparing

Luchtdichtheid

Het isolatiemateriaal vormt een ononderbroken egale laag zonder naden en kieren, waardoor een naadloze isolatie en een luchtdichte bouwschil zonder warmte en/of koude bruggen ontstaat. Het paarse isolatieschuim is snel aan te brengen en hardt vlug uit. WALLTITE® biedt de aannemer dan ook een totaaloplossing die voldoet aan de nieuwste bouwvoorschriften en ze zelfs overtreft.

Duurzaamheid

Aangezien er nagenoeg geen luchtlekken zijn, helpt WALLTITE® met zijn gesloten celstructuur de verplaatsing van damp en vocht in het gebouw te controleren, waardoor het risico op condensatie en schimmel afneemt. WALLTITE® gaat mee voor de volledige levensduur van het gebouw en kan deze zelfs verlengen aangezien het bescherming biedt tegen vroegtijdige slijtage van bouwmaterialen.

Ontwerpvrijheid

WALLTITE® biedt de aannemer volledige ontwerpvrijheid, aangezien het gesprayde isolatieschuim zich aanpast aan de vorm van het oppervlak. Het is dan ook de ideale oplossing voor het isoleren van moeilijk bereikbare plaatsen zoals geprofileerde en gewelfde daken.

Comfort van de bewoners

Voor de bewoners van het gebouw levert WALLTITE® een belangrijke bijdrage tot een comfortabel binnenklimaat: het zorgt immers voor een tochtvrije omgeving die de infiltratie van vervuilende stoffen en allergenen verhindert.

Betrouwbaarheid

Het product wordt continue getest op zijn eigenschappen door heel het jaar productcontroles uit te voeren. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd. WALLTITE® wordt daarbij uitsluitend geïnstalleerd door vakmensen die door BASF zijn opgeleid en getraind.Dit zorgt er voor dat, op een veilige manier, de beste kwaliteit geleverd wordt.

Isolatiedikte bij een gelijke R-(isolatie)waarde

Grafiek-Walltite-isolatiedikte-bij-een-gelijke-R-waarde

Dit overzicht vergelijkt de isolatiedikte van enkele veel gebruikte isolatieproducten om een vergelijkbare thermische isolatie te bereiken. Het is duidelijk dat WALLTITE® aanzienlijk beter presteert dan de overige producten.

 

Contact

frogNeem voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier